Excite

Hostel Renesse: voordelig genieten van alle comfort

Hou je van een weekendje weg zonder al te lang achter het stuur van je wagen te moeten zitten? Dan maakte je met het Zeeuwse Renesse een uitstekende keuze.

Hostels comfortabel en budgetvriendelijk

Het prijskaartje van een hostel Renesse schrikt ongetwijfeld niemand af. Dat is zeker het geval in Hostel Land en Zee, gelegen op minder dan honderd meter van het strand. Hier verblijven we twee nachten, voorzien van alle comfort, vanaf 36 euro. Land en Zee is een gloednieuw hostel met 32 schitterende kamers. In Badhostel Renesse, een charmant hostel achter de Zeeuwse duinen, beschikken we over comfortabele kamers , sauna en solaria, een Engelse pub en een klasserestaurant, vanaf 37 euro. Hostel Het Klokje is eveneens een uitstekende keuze. Gelegen op wandelafstand van de Zeeuwse kust, beschikken we er over een zwembad en sauna vanaf 46 euro per nacht.

Ieder zijn strand

Renesse is een vakantiebestemming voor alle leeftijden. Het is een eigentijdse badplaats, gelegen in het noorden van het eilandje Schouwen-Duiveland. We vinden er opvallend brede zandstranden, schitterende natuurgebieden, uitgestrekte bossen, duinen en polders die uitnodigen tot wandelen en fietsen, en interessante musea. Renesse heeft een uitgebreide verblijfsinfrastructuur met comfortabele hostels, bungalows, vakantiewoningen en campings. Iedere toerist heeft er zijn eigen strand gaande van een luxe strand, tot een natuurstrand, een activiteitenstrand voor sportievelingen, een gezinsstrand en een naaktstrand. Renesse is een paradijs voor wandelaars, fietsers en watersporters. Zij beschikken er over een schitterende infrastructuur. Het zeewater is er van uitstekende kwaliteit. Renesse mag niet voor niets met de internationale blauwe vlag pronken, waarmee jaarlijks de beste zwemwaters worden beloond.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021