Excite

Hostel in Rome: het centrum

Wil je een hostel in Rome? Het centrum heeft veel hostels beschikbaar. Iedereen wil natuurlijk op loopafstand van bekende bezienswaardigheden zitten, dus er zijn voldoende opties voor je om uit te kiezen.

De beste plek om in Rome in een hostel te zitten, is in de buurt van Termini Station. Vanaf hier gaan talloze treinen, bussen en metro's naar andere plekken in Rome of Italië. Ook zijn bekende bezienswaardigheden, zoals het Colosseum en het Forum op loopafstand van Termini. Je kunt dus overal gemakkelijk komen. Er zitten erg veel goedkope hostels in de buurt van Termini en als je toch geen hostel kunt vinden dat aan je eisen voldoet, dan zijn er ook nog genoeg goedkope hotels in de omgeving van Termini. Wanneer je een hostel zoekt in het centrum van Rome, dan moet je dus hier zijn!

Bij veel hostels in Rome deel je een slaapkamer. Je betaalt dan enkel voor het bed. Sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt, zodat je niet naar een andere verdieping hoeft. Vaak is er ook een ontbijt bij de prijs inbegrepen en de meeste hostels hebben een plek waar je kunt relaxen, zoals een bar of restaurant. Sommige hostels beschikken ook over een internetverbinding.

Wanneer je een hostel in het centrum van Rome zoekt, kun je deze het beste van tevoren al boeken. Rome is een geliefde toeristenstad en je loopt dus het risico dat plekken al volgeboekt zitten. Het is ook wel mogelijk om op de bonnefooi te gaan, maar wees niet verbaasd wanneer het hostel van jouw keuze geen plek meer heeft.

(photo © Bosstweed)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020