Excite

Op zoek naar een hostel in Rotterdam?

Een hostel in Rotterdam vinden is zo eenvoudig nog niet, omdat er heel veel keuze is. Het kan dan lastig zijn om een hostel naar je smaak te vinden. Rotterdam heeft een groot aanbod aan unieke hostels, wat je vakantietripje extra leuk maakt.

Stayokay biedt bijvoorbeeld hostels aan in de wereldberoemde kubuswoningen van Rotterdam, in de buurt van de Oude Haven. Deze kubuswoningen, in 1984 gebouwd door de architect Piet Blom, zijn in 2009 gerenoveerd. Er zijn prachtige hostelkamers gemaakt, die allen erg bijzonder en uniek zijn.

Hostel ROOM Rotterdam is een hostel dat erg geliefd is onder backpackers. Dit hostel heeft diverse themakamers, wat dit hostel uniek in zijn soort maakt. Zo kan je overnachten in een speciale Historic room, met diverse historische voorwerpen. Een nachtje in de Festival room is ook een hele ervaring. ROOM Rotterdam heeft daarnaast diverse kamers die in typische Nederlandse stijl zijn ingericht. Het hostel heeft inmiddels al diverse prijzen gewonnen, waaronder een award voor de beste koffie en het beste personeel!

Het City Hostel is ook een uitstekend hostel, gelegen nabij het Museum park. Het hostel is prima te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze uit diverse Nederlandse specialiteiten. Bij dit hostel kan je een fiets huren om de omgeving van Rotterdam te verkennen.

Hostel Mafkees is een eenvoudig hostel dat enkel in juli en augustus geopend is, en in januari tijdens het Filmfestival. Het hostel is gelegen in het centrum van Rotterdam, op slechts 200 meter van het Centraal Station.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019