Excite

Mooi hostel in Scheveningen

Een goedkope vakantie in Scheveningen, dat lijkt misschien wat moeilijk te bevatten. Toch is het mogelijk als je een plekje boekt in het Jorplace Beach Hostel Scheveningen. Dit is het enige hostel in de plaats en ligt op korte afstand van het strand en de haven. De boulevard van Scheveningen ligt eveneens op een paar minuten loopafstand, net als de leuke restaurantjes, cafés en het gezellige winkelcentrum.

 

Het Jorplace Beach Hostel Scheveningen biedt kamers die voorzien zijn van alle gemakken. In totaal heeft het hostel 23 kamers, geschikt voor twee, vier of zes personen. De kamers hebben comfortabele bedden en eigen wastafels. De douches en toiletten zijn bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik. Hoewel het hostel geen eigen restaurant heeft, wordt er wel elke ochtend een ontbijt geserveerd. Ook is in het hostel een bar te vinden, waar je lekker even wat kunt drinken. Eetgelegenheden zijn er natuurlijk volop in de buurt.

 

Gasten van het Jorplace Beach Hostel Scheveningen kunnen bovendien gebruik maken van draadloos internet. Hiervoor moet wel een klein bedrag betaald worden. Het internet kan zowel in de lobby gebruikt worden, als op de kamers zelf.

 

Een verblijf in dit hostel is heel voordelig: je kunt vaak al een overnachting boeken voor minder dan €20 per persoon. Denk er wel aan dat de prijzen hoger worden als je in een kleinere kamer wilt slapen. Met twee personen betaal je ongeveer €30 euro per persoon en op een kamer voor twintig personen betaal je slechts €19. Omdat het hostel slechts 23 kamers heeft, is het verstandig om tijdig te boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021