Excite

Hostel in Scheveningen: Jorplace Beach Hostel

Hostel in Scheveningen

Scheveningen is een heerlijke badplaats waar je echt kunt ontspannen. Ga ook eens naar Scheveningen en verblijf in een hostel. Er zijn helaas niet veel hostels waar je kunt verblijven. Sterker nog: er is slechts één hostel in Scheveningen. En dat is Yorplace Beach hostel. Hier kun je terecht voor een schappelijke prijs. Ideaal dus als je wel naar Scheveningen wilt, maar liever niet te veel geld kwijt bent.

Yorplace Beach Hostel

Het Yorplace Beach Hostel ligt vlakbij de haven van Scheveningen en ligt hierdoor op loopafstand van het stand en de gezellige boulevard. Ook heb je een bushalte en tramstation op twee minuten lopen afstand van het hostel. In het hostel is een lounge aanwezig waar je wat kunt drinken of een filmpje kunt bekijken.

De kamers

Het Yorplace Beach Hostel heeft 23 kamers en in totaal 92 bedden. Je deelt een kamer met anderen. Je betaalt dus per bed en niet voor een kamer. Er zijn ook gedeelde badkamers aanwezig. Er zijn kamers met bedden, maar ook kamers met luxe springboxen. De prijs is afhankelijk van het soort kamer dat je boekt.

Het hostel boeken

Zorg dat je er op tijd bij bent om een overnachting bij het Yorplace Beach Hostel te boeken. Het is immers het enige hostel in Scheveningen en de kamers zijn dan ook heel snel volgeboekt. Zeker in het hoogseizoen zal het hard gaan bij het hostel. Als je dus een overnachting voor een scherpe prijs wilt, moet je echt op tijd boeken. Dit kan via de website.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020