Excite

Goedkoop slapen in hostel Utrecht centrum

Een overnachting in een grote Nederlandse stad duur? Nee hoor! Voor prijzen vanaf €16 per nacht slaap je al in een hostel in Utrecht centrum. Hostel Strowis ligt in het prachtige middeleeuwse centrum van de stad. Op loopafstand vind je onder meer de Dom en het Museumkwartier, waar meer dan genoeg musea, theaters, galeries en terrasjes te vinden zijn en dus altijd iets te beleven valt.

 

Een hostel in Utrecht centrum boeken hoeft dus niet duur te zijn, maar de prijzen zijn wel afhankelijk van je eisenpakket. Het goedkoopst slaap je als je bereid bent een kamer met 13 anderen te delen. Als je echt een eigen kamer wilt hebben, dan betaal je natuurlijk meer. Welke optie je ook kiest, je kunt altijd gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken, de gratis kluisjes, de computer met gratis internet en de mooie tuin, om even lekker te ontspannen. Als je wilt kun je zelfs een fiets huren, waarmee je de omgeving kunt verkennen.

 

Strowis is niet het enige hostel in Utrecht centrum. Ook B&B Utrecht is een mooi stekje. Hier beginnen de prijzen iets hoger, vanaf €23,50 per nacht. Voor dat geld krijg je wel een gratis ontbijt, een gratis lunchpakketje, een gratis maaltijd (of tenminste: de ingrediënten, je mag ze zelf koken), gratis toegang tot de keuken, gratis internet op PC's en Mac's en gratis gebruik van de home cinema en de muziekhoek met zo'n 20 verschillende instrumenten. Dit hostel is de kleine meerprijs die gerekend wordt dus zeker waard!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021