Excite

Vind leuke hostels in Amsterdam

Amsterdam beschikt over een trendy uitgaansleven, fraaie winkelstraten en fameuze musea, waaronder het Rijksmuseum. Je kunt de kosten van een stedentrip naar de hoofdstad van Nederland drukken door een goedkope overnachting te zoeken. Geschikte en betaalbare hostels in Amsterdam vind je online op gespecialiseerde websites.

Booking.com is een website die veel gedetailleerde informatie geeft over hostels in Amsterdam en bovendien de scherpe aanbiedingen voor je in een overzicht zet. Maar de achtergelaten beoordelingen maken deze site éxtra geschikt om een goed hostel te vinden. Neem de tijd om reacties te lezen en voorkom onaangename verrassingen. Want sommige goedkope hostels in Amsterdam staan bekend om hun gebrekkige hygiëne en slechte service.

Hostelsamsterdam.com, Hostelworld.com, Stayokay.com, Hostelsclub.com, Hostelbookers.com en Hostels.com zijn andere populaire websites die leuke hostels in Amsterdam aanbieden. Neem goed de tijd voor je zoektocht en bespaar zo geld dat je ook in de stad zelf kunt uitgeven. Let er wel op dat je een creditcard nodig hebt om een overnachting op deze sites te boeken.

Je kunt extra geld besparen door concessies te doen op de aangeboden faciliteiten in de hostels. Sommige accommodaties bieden de mogelijkheid om een bed te reserveren op een gedeelde slaapzaal of bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen te delen. Het kopen van een tramkaart is een goedkope manier om de stad te verkennen, maar het is veel leuker om een fiets te huren.

Een echte aanrader is het Hostel Aspen, gelegen op enkele honderden meters van het Paleis op de Dam en gemakkelijk te bereiken vanaf het centraal station. Ook bevindt het Anne Frank Huis zich binnen loopafstand van dit hostel, dat zich onder meer laat kenmerken door het zeer vriendelijke personeel en de schone kamers en sanitaire faciliteiten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019