Excite

Hostels in boeiend Berlijn

Er zijn veel hostels in Berlijn en dit betekent dat je er dus heel gemakkelijk voor een lage prijs kunt overnachten. Berlijn is een prachtige stad waar iedereen wel eens heen wilt. De historische gebouwen zijn zeer interessant en de talloze kunstmusea laten zien wat kunst allemaal met je kunt doen. Ook kun je naar de dierentuin of een mooie stadswandeling maken. Een trip naar Berlijn kan best prijzig zijn, maar gelukkig heb je ook hostels.

Er zijn aardig wat hostels in Berlijn en op internet kun je een mooi overzicht vinden van het aanbod. Ook kun je vaak online al boeken en dit bespaart veel tijd. Je kunt, wanneer je in Berlijn bent, natuurlijk ook zo een hostel inlopen, maar de kans dat dit vol zit is vrij groot. Zeker rond het hoogseizoen en festivals zijn de hostels al snel volgeboekt.

Een heel goed hostel is All-In-Hostel. Dit hostel ligt in het midden van het centrum, waardoor je alle bezienswaardigheden goed kunt bereiken. Dit hostel heeft meer dan 400 bedden beschikbaar en eventueel kun je zelfs voor een privékamer kiezen. Bij een privékamer betaal je vaak wel meer dan bij een gedeelde kamer. Bij een gedeelde kamer ben je doorgaans tussen de 7 en 22 euro kwijt, afhankelijk van de periode en de eventuele aanbiedingen. De gedeelde kamers zijn voorzien van badkamers met douches en toiletten. Ook zijn er kluisjes aanwezig waar je je spullen in kunt opbergen. Ontbijt, handdoeken en linnengoed zijn bij de prijs inbegrepen.

Wie Berlijn wilt ontdekken en ook nog eens geld wilt besparen, doet er goed aan om voor een hostel te kiezen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021