Excite

Hostels in Gaudí-stad Barcelona

Hostels zijn de perfecte manier om ergens goedkoop te overnachten. Je kunt in Barcelona dan ook enorm veel hostels vinden. Deze hostels zijn doorgaans goedkoper dan hotels en vaak gelegen vlakbij bekende bezienswaardigheden. Maar ook hostels die wat verder van het centrum vandaan zijn, zijn een goede optie. Immers is het openbaar vervoer in Barcelona heel goed geregeld.

Er zijn veel hostels in Barcelona. Je hebt bijvoorbeeld Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel. Dit hostel ligt vlakbij de wijk Barri Gotìc en is daardoor erg makkelijk te bereiken. Bezienswaardigheden vind je op loopafstand. Ook een leuk hostel is Sun & Moon. Dit hostel ligt vlakbij de bekende Ramblas, het autovrije gebied van Barcelona. Bekende bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te vinden, ook kun je snel bij het station komen waar zowel treinen als metro’s vertrekken.

Yellow Nest Barcelona is een hostel met kamers voor 4, 6, 8 en 10 mensen. Je kunt een kamer delen met onbekenden, maar ook met een groep vrienden in het hostel verblijven. De lakens zijn schoon, dus je hoeft geen slaapzak mee te brengen. Het hostel is gelegen vlakbij een metrostation en je kunt hierdoor gemakkelijk overal komen.

Dit zijn slechts drie van de hostels die je in Barcelona kunt vinden. Er zijn er natuurlijk nog veel meer en allen voor een hele scherpe prijs.

Afbeelding: Flickr account gpaumier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020