Excite

Hostels in hartje Amsterdam

Een hostel of jeugdherberg is een ideale manier voor mensen die goedkoop willen overnachten in Amsterdam. Bij de meeste hostels deel je de kamer met anderen. Maar je hebt ook hostels waarbij je een eigen kamer hebt en alleen de douches moet delen.

Eén van de meest bekende hostels in Amsterdam is waarschijnlijk wel Stayokay Hostels. Hiervan zijn er twee te vinden in de stad, namelijk bij het Vondelpark en bij Stadsdoelen. Stayokay is erg bekend in Europa en heeft een prima service. De prijs is erg goedkoop en daardoor makkelijk voor iedereen met een klein budget.

Amsterdam heeft echter nog meer hostels, zoals bijvoorbeeld Lucky Lake Hostel of Hostel Cosmos. Tevens zijn er ook twee panden van The Flying Pig te vinden. Eentje is downtown en de ander is Uptown. Alle hostels zijn gelegen op plekken midden in Amsterdam en op loopafstand van bekende bezienswaardigheden.

Een hostel kun je in principe altijd wel vinden in Amsterdam. Makkelijker is om vooraf al te reserveren, zodat je verzekerd bent van een overnachtingplaats. De prijzen zijn de moeite waard, maar houd er wel rekening mee dat er verder geen maaltijden zijn inbegrepen en deze kosten er dus nog wel bijkomen. Houd je waardevolle spullen ook altijd goed bij je.

Afbeelding: Flickr account darwinist

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020