Excite

Hostels in het warme Porto

Porto heeft veel hostels waar je kunt overnachten. De meeste zijn vrij simpel en gelegen op een centrale plek, zodat je alle bezienswaardigheden op loopafstand hebt. Bij de meeste hostels slaap je op een kamer met meerdere mensen, maar er zijn ook hostels in Porto waar je iets meer privacy hebt. Een kluis is vrijwel altijd aanwezig, zodat je de persoonlijke bezittingen veilig kunt bewaren. Doorgaans deel je de sanitaire voorzieningen ook.

Prijzen van hostels in Porto variëren van 12 tot 25 euro per nacht, afhankelijk van het hostel en of je een gedeelde kamer hebt of niet. Enkele hostels in Porto zijn bijvoorbeeld Atum Guest House, Oporto Sky Hostel en Rivoli Cinema Hostel. Kun je geen goede hostel vinden? Dan kun je ook overwegen om een goedkoop hotel te boeken in de stad.

Een hostel is ideaal voor mensen die weinig geld willen besteden tijdens hun vakantie. Je hoeft niet veel te betalen voor je overnachtingen, waardoor het al snel aantrekkelijk wordt. Combineer dit met en voordelig vliegticket en je zult zien dat een vakantie helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Porto is absoluut een leuke stad en de hostels er zijn van goede kwaliteit.

Afbeelding: Flickr account roberto_ferrari

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021