Excite

Toch goedkoop naar New York: hostels in New York

Hostels in New York zijn de perfecte manier om flink wat geld te besparen. New York is immers een dure stad. Je bent alleen al veel geld kwijt omdat je een vliegticket moet kopen en ook het eten is er niet goedkoop. De meeste hotels in deze wereldstad kosten ook behoorlijk wat geld, maar hostels zijn vaak een stuk betaalbaarder. Hierdoor kun je midden in het centrum overnachten in ene hostel el zo een berg geld besparen.

Veel hostels zijn ideaal gelegen in het centrum en vaak ook nog eens vlakbij een metrostation. Er zijn ontzettend veel hostels in New York en de kwaliteit ervan kan enorm verschillen. Het ene hostel is bijvoorbeeld wel mooi schoon, terwijl het andere hostel wellicht erg smerig is. Hier moet je dus wel rekening mee houden.

Op internet kun je hele lijsten vinden van hostels in New York. Vaak kun je er ook ervaringen van anderen bij lezen. Zij kunnen dan aangeven of het de prijs waard was of niet. Vaak kun je wel een goed beeld vormen van een hostel als je de recensies leest.

Houd er rekening mee dat veel hostels aan drukke wegen liggen. Dit betekent dat je vaak 's avonds nog last hebt van het verkeer dat de hele nacht door in New York blijft rijden. Ook is de kans groot dat je een kamer en badkamer moet delen. Een voordeel is wel dat de meeste hostels een kluis hebben, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt bewaren. Dit geldt ook voor aankopen die je in New York ongetwijfeld zult doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020