Excite

Een weekendje weg? Zoek hostels in La Paris!

Parijs is één van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en spreekt door zijn vele bezienswaardigheden zeer tot de verbeelding. De stad biedt niet alleen de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Musée de Louvre, maar ook het Musée de Rodin, het Musée d'Orsay en prachtige gebouwen zoals het Grand Palais, Versailles en het zakendistrict La Défense. Hostels in Paris kan je snel en makkelijk op het internet vinden.

Websites zoals Hostelclub.com, Hostelbookers.com en Hostelworld.com bieden een overzicht van honderden hostels in Parijs. Je kunt tevens zien waar de hostels liggen, welke faciliteiten er aanwezig zijn, welke kamers je kunt boeken en wat de beoordelingen van eerdere bezoekers zijn. Zo weet je voor vertrek of de gewenste hygiëne in acht wordt genomen en of de verstrekte informatie klopt. Als je een hostel zoekt in Parijs, kies dan altijd een accommodatie in de buurt van een metrostation of een busstop. De stad is namelijk erg groot en lopen is in de warme zomers zeer vermoeiend.

Een goede optie is Hotel Jarry Confort, dat kamers aanbiedt op het prijsniveau van een hostel. Voor 25 euro per persoon krijg je een kamer op een kleine afstand lopen van het Gare du Nord. De kamers zijn schoon en hebben een eigen badkamer. Bovendien ligt het hotel vlakbij het metrostation Chateau d'Eau, waarvan je binnen enkele minuten naar het centrum van Parijs reist.

Zoek je een kamer vanaf dertien euro per nacht? Overweeg dan een hostel dat kamers aanbiedt met gedeelde sanitaire voorzieningen. Een andere optie is een hostel met gedeelde slaapzalen. Je reserveert dan één bed en slaapt met anderen op dezelfde kamer. Kijk voor aanvullende tips om je verblijf goedkoper te maken op Rugzaktrips.nl en zoek even op Parijs. Op deze site vind je ook informatie over het stadscentrum.

Rondreizen in Parijs gaat het snelst met de metro. Andere opties zijn de bus en het huren van een fiets. Ook kan je een boottocht over de Seine maken. Zo kan je binnen een half uur de meest bekende toeristische attracties aanschouwen. Overweeg het kopen van een weekkaart voor het openbaar vervoer. Dit scheelt je veel geld en moeite. Voor het kopen van een weekkaart moet je wel een goede pasfoto bij je hebben.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020