Excite

Hostels in Portugees Porto

Hostels Porto

In Porto vind je genoeg hostels voor een goedkope overnachting. De meeste hostels zijn zeer centraal gelegen, waardoor de bezienswaardigheden op loopafstand zijn te vinden. Een hostel is een goedkope manier om toch een stedentrip te doen en dus ideaal om Porto te verkennen. Hier vind je alvast enkele voorbeelden van hostels in Porto, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Op internet kun je overzichten vinden van hostels. Kijk bijvoorbeeld eens op hostelbookers.com

Magnolia Hostel

Het Magnolia Hostel ligt op vijf minuten lopen van het centrum vandaan. ook zit het op vijf minuten afstand van een metrostation. Het is geen groot hostel, want er zijn zeven slaapkamers beschikbaar, voor 2, 4, 6 of 8 personen. Er is een ontbijt voor de gasten beschikbaar.

Rivoli Cinema Hostel

Rivoli Cinema Hostel is een grappig hostel midden in het centrum van Porto. Het hostel oogt als een bioscoop, met allerlei filmposters. Er zijn twaalf slaapkamers voor twee personen en ook nog een paar kamers voor groepen. Je zult cash moeten betalen, want creditcards worden hier niet geaccepteerd. Wel krijg je een gratis ontbijt wanneer je in dit hostel verblijft.

Oporto Poets Hostel

Oporto Poets Hostel ligt vlakbij Torre dos Clerigos en een metrostation, waardoor je overal gemakkelijk kunt komen. Gebruikers kunnen gratis wijn proeven bij een club in de buurt. Ook zijn er grote kluisjes voor je waardevolle spullen. Dit heb je lang niet bij ieder hostel, dus dat kan wel als pluspunt worden gezien. Gasten krijgen daarbij een gratis ontbijtbuffet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021