Excite

Talloze hostels in Rome

Er zijn erg veel hostels in Rome. Een hostel is een goedkope overnachtingsmogelijkheid. Vaak deel je een kamer met andere reizigers en slaap je bijvoorbeeld in een stapelbed. Vaak zijn er zes tot twaalf bedden in een kamer en deel je de badkamer. Omdat je per bed betaalt en niet per kamer zijn de kosten erg laag en dit maakt het aantrekkelijk om naar Rome te reizen.

In Rome vind je de meeste hostels in de omgeving van Termini. Dit is het station en vanaf hier kun je met de trein, metro of bus naar alle bezienswaardigheden in de stad. Ook kun je goed naar bezienswaardigheden lopen, zoals het Colosseum, de Trevi Fontein en het Forum Romanum.

Kies bijvoorbeeld voor het nieuwe Metro Hotel. Dit wordt wel hotel genoemd omdat er privé kamers zijn, maar je kunt er ook een gedeelde kamer krijgen. Het ligt vlakbij het Termini stations en gasten krijgen er een goed hotel.

Je kunt ook in het Hotel Planet verblijven. Ook hier heb je de keuze uit een privékamer of een gedeelde kamer. De goedkoopste kamers zitten rond de 35 euro per nacht. Termini is op loopafstand van het hotel vandaan. Ook kun je in de bar iets drinken.

Een derde optie is La Controra Hostel. Dit hostel ligt niet alleen in Rome, maar ook in Napels. Het hostel ligt vlakbij Termini en je betaalt ongeveer 30 euro per nacht. Dit kan meer zijn en is afhankelijk van het type kamer dat je boekt. Er is een prima ontbijt aanwezig voor de gasten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020