Excite

Centraler dan hotel Augustiner in Keulen kan niet

Het hotel Augustiner Keulen heet volledig Hotel am Augustinerplatz alnaar de plek waar het hotel ligt. In de volksmond is het beter bekend als hotel Augustiner. Keulen is sowieso een stad om in een stedentrip op te nemen al was het maar vanwege de geringe afstand die er gereisd hoeft te worden. Wil je dan in de stad zelf het reizen en lopen tot een minimum beperken dan is dit hotel een aanrader.

Centraal gelegen

De winkelstraat van Keulen is de Hohe Strasse, bijgenaamd "de shopping mile" van Keulen. Je stapt deze straat vanuit de deur van het hotel op. Links of rechts de hoek om en je zit in de gezellige Altstadt. De beroemde Kaufhof van Keulen ligt naast de deur en voor de Dom hoeft u maar 500 meter door de gezellige straten te lopen. Vergeet ook de zijstraten en smalle steegjes niet, want juist daar vind je de leukste winkeltjes en lekkerste restaurantjes.

Faciliteiten

Vier sterrenservice voor een drie sterrenprijs. Dat is de beste omschrijving van Augustiner. Daarnaast is de kleinschaligheid een plus en natuurlijk de ligging. Het hotel heeft acht verdiepingen en vier kamertypes. In de grootste kamers kan desgewenst een bed bijgeplaatst worden. Op de eerste verdieping bevindt zich de sfeervolle ontbijtruimte en er is tevens een lounge. Verder heeft het hotel de mogelijkheid tot draadloos internet en als extra: de pay-tv zenders van uw tv hoeft u niet achteraf af te rekenen. Ze zijn gratis.

Nog meer extra's

Het hotel heeft een eigen tarief voor de openbare overdekte parkeerplaats naast het hotel. Een dagkaart kost dan slechts 10 euro (15 op zondag). Daarnaast voor de ontspanning biedt Augustiner een aanzienlijke korting op de entree van de Holmes place health club met fitness, overdekt zwembad, sauna en stoombaden. Dit centrum ligt vlak bij het hotel. Het hotel heeft ook een hele gezellige en populaire cocktailbar met in het weekend een dj. Dus ook voor uw vertier hoeft u niet ver te lopen.

Prijzen

Momenteel boekt u een tweepersoonskamer voor 91,35 euro per kamer inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Kijk echter via deze site naar de laatste prijzen en aanbiedingen. Hotel Augustiner Keulen zal uw verblijf in deze mooie stad zeker veraangenamen

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021