Excite

Een hotel in Barcelona vind je zo

Of je nu goedkoop wilt overnachten of je juist wilt baden in luxe er is voor jou altijd wel het juiste hotel in Barcelona. Deze bruisende Spaanse stad biedt volop overnachtingsmogelijkheden. Er zijn verschillende manieren om geschikte hotels te vinden. Hoe je dat kunt doen, lees je in dit artikel.

Tips voor je zoektocht naar een hotel in Barcelona

De meeste mensen die op zoek zijn naar een hotel in Barcelona kijken eerst op internet. Daar vind je een flinke serie websites die zich gespecialiseerd hebben in hotelboekingen. Het voordeel is dat je vaak gemakkelijk kunt zoeken via deze websites door de uitgebreide selectiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de prijs, het aantal sterren en natuurlijk de gewenste periode.

Googlen

Je kunt natuurlijk ook gewoon in Google verder zoeken op 'hotel in Barcelona'. Zo kom je niet alleen op de websites van de grote aanbieders van hotelboekingen, maar ook op de homepages van de hotels zelf. Handig voor als je wat meer informatie wilt.

Boekingssites

Heb je een geschikt hotel in Barcelona gevonden, check dan hoe andere reizigers hun verblijf daar hebben ervaren. Je kunt daarvoor terecht op zoover.nl of tripadvisor.com. Hier vind je ook meteen leuke tips over onder andere uitgaansmogelijkheden, excursies en bezienswaardigheden in Barcelona.

Bezoek fora

Wil je nog meer informatie over een hotel in Barcelona waar je interesse naar uitgaat. Vraag dan aan leden van een forum voor reizigers of liefhebbers van Spanje of ze bekend zijn met het hotel. En natuurlijk ook of het hotel gunstig ligt in Barcelona.

En heb je een keus voor een hotel kunnen maken en kom je weer terug van je reis naar Barcelona, dan wil jij misschien weer mensen informeren over hoe je verblijf was.

Op de bonnefooi naar Barcelona?

Houd je het liever zo avontuurlijk mogelijk? Dan kun je natuurlijk ook op de bonnefooi een hotel zoeken in Barcelona. Wanneer je een laag budget hebt, houd er dan rekening mee dat de meeste goedkopere hotels verder van het centrum liggen. De duurste hotels vind je op de meest populaire locaties in de stad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021