Excite

Zoek een hotel in het centrum van Boedapest

Hotel Boedapest: het centrum

Als je een hotel in Boedapest zoekt, dan wil je er misschien voor kiezen om in het centrum te verblijven. Je bent dan immers in de buurt van alle bezienswaardigheden en kunt zo echt genieten van je stedentrip! Hier vind je alvast een paar voorbeelden van leuke hotels in Boedapest. Er zijn natuurlijk nog meer hotels te vinden in Boedapest. Op internet kun je overzichten vinden. Succes!

Promenade City Hotel

Het Promenade City Hotel ligt slechts 0,2 kilometer van het centrum vandaan en bevindt zich in de Vácistraat. In deze straat vind je talloze bezienswaardigheden dus alles is letterlijk op loopafstand bij je vandaan. Het hotel heeft een goed ontbijtbuffet en je kunt er ook prima terecht voor een warme maaltijd tijdens het diner.

City Hotel Pilvax

City Hotel Pilvax ligt op in de buurt van het centrum. De Vácistraat is op slechts twee minuten lopen afstand. Je hebt dus geen hotel midden in alle drukte maar er net iets vandaan en dit kan vooral 's nachts best fijn zijn. Er is een prima ontbijtbuffet voor de gasten geregeld.

Passage Apartment Hotel

Passage Apartment Hotel is een hotel dat in de Királystraat, in het gedeelte Pest ligt. De bekende bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel. Je kunt een appartement boeken tegen een prima prijs. De appartementen hebben twee of drie kamers. Er is tevens een parkeergarage aanwezig. Dit is vooral handig wanneer je met de auto naar Hongarije reist. Je kunt je auto dan veilig parkeren zonder je zorgen te hoeven maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020