Excite

Hotel boeken in New York

Hotel boeken in New York

Ben je op zoek naar een hotel in New York? Wanneer je voor een stedentrip naar New York gaat, dan heb je natuurlijk ook een hotel nodig. New York heeft ontzettend veel hotels: zakenhotels, toeristenhotels, hotels midden in het centrum, maar ook hotels net buiten de stad. Er zijn zo veel mogelijkheden, dat het lastig kan zijn om uit te zoeken waar je kunt overnachten. Op sites als booking.com kun je mooie overzichten zien van beschikbare hotels. Hier vind je alvast een paar voorbeelden van hotels.

Comfort Inn Central Park West New York

Het Comfort Inn Central Park West New York is een hotel dat aan de westelijke kant van Central Park ligt. Er is een 24-uursreceptie aanwezig en de kamers zijn voorzien van de nodige luxe. In totaal zijn er 92 kamers. Op tijd reserveren is wel aan te raden: het is een populair hotel en dus snel volgeboekt.

Solita Soho Hotel New York

Het Solita Soho Hotel New York ligt in Manhattan. Het is een klein hotel met 42 kamers en daardoor een rustige sfeer. Je kunt een kamer kiezen met een queen bed of met twee kingsize bedden. Mensen die alleen reizen kunnen hier dus ook prima terecht!

Wellington Hotel New York

Wellington Hotel New York ligt op loopafstand van Broadway. Er is een 24-uursreceptie en het personeel weet precies waar je tickets voor Broadway shows kunt kopen. Ook is er een cadeauwinkel aanwezig in het hotel en is er een vergaderzaal aanwezig voor de zakenreizigers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021