Excite

Hotel boeken voor een vakantie in Turkije

Een hotel boeken voor een vakantie in Turkije is zo gedaan. Op een site als Booking.com worden namelijk alle aanbiedingen opgesomd en met elkaar vergeleken. Je kunt daarnaast de oordelen van eerdere gasten doornemen en meteen het hotel van jouw keuze reserveren.

Turkije: land van uitersten

Turkije is een transcontinentale staat die zowel in Azië als Europa ligt. De hoofdstad van dit land is Ankara en daarnaast is Istanbul, met een Aziatisch en een Europees deel, een belangrijke stad. In Turkije is vooral op cultureel gebied veel te beleven: muziek vormt een belangrijk deel van de Turkse cultuur en is daarom alom aanwezig. Daarnaast kun je veel steden en dorpen prachtige moskeeën, paleizen en andere imposante bouwwerken tegenkomen. Een enerverende dag kan altijd afgesloten worden in een authentiek Turks eetcafé.

Hotels in Turkije

Voordat je op vakantie gaat naar Turkije moet je bepalen in welk deel van dit land je wilt verblijven. Kies je voor een drukke stad of toch het platteland? Verblijf je in het Europese deel of juist in het relatief onbekende Aziatische deel? Als je dit voor je zelf hebt besloten, kun je beginnen met je zoektocht.

In de stad Bursa, in het Aziatische deel van Turkije, bevindt zich het Hotel Ibis Bursa. Deze accommodatie ligt op tien minuten rijden van het stadscentrum en beschikt over functionele kamers. Daarnaast kun je genieten van een ontbijt in de ontbijtzaal van het hotel.

In Istanbul ligt het Hotel Ceylan InterContinental. De kamers in dit hotel zijn luxueus en bieden een mooi uitzicht op de Bosporus. Daarnaast zijn er in dit hotel meerdere restaurants gevestigd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020