Excite

Hotel Britannique Maastricht: stijlvol genieten

Heerlijk genieten van een stijlvolle, rustgevende vakantie in eigen land? Hotel Britannique Maastricht biedt dan precies wat je zoekt. Dit hotel ligt aan het Vrijthof en dat is een van de meest karakteristieke pleinen in Europa. Zodra je hier binnenstapt, voel je aan alles al dat hier een geweldige sfeer heerst. Een absolute aanrader dus!

Hotel Britannique Maastricht is vooral verrassend vanwege de zorgvuldige inrichting: Art Nouveau wordt naast Jugendstil gezet. En dat zorgt ervoor dat je je eigenlijk direct thuis voelt als je dit hotel binnenstapt. Natuurlijk geldt dat gevoel ook voor de kamers: die zijn comfortabel en lekker ruim.

Natuurlijk kom je niet alleen bij Hotel Britannique in Maastricht om te slapen. Je wilt vast ook gebruik maken van het restaurant en de bar, het verwarmde terras, de gratis kranten en het draadloze internet. Dit kan allemaal; hier wordt geen extra toeslag voor gerekend. Dat geldt ook onder meer voor de haardroger, het kluisje en andere faciliteiten in de kamer. Voordelig een kamer huren in dit prachtige hotel kan natuurlijk via internet; als je de aanbiedingen in de gaten houdt, kun je soms net terecht in een last minute kamer. Dit bespaart je een mooi bedrag ten opzichte van de normale prijs. Als je het treft kun je bovendien nog voordelig een arrangement scoren, bijvoorbeeld het Britannique arrangement of een arrangement waarbij je ook kunt golfen!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Peter Köves

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021