Excite

Hotel in het centrum van Groningen

Zoek je een leuk hotel in het centrum van Groningen? Op diverse internetsites worden aanbieders met elkaar vergeleken en kun je meteen jouw hotel naar keuze boeken.

Groningen: de studentenstad van het noorden

Groningen dankt haar levendige centrum met name aan de bourgondische studenten. Zo zijn er veel gezellige restaurants en kroegjes waar tot je je tot in de kleine uurtjes kunt vermaken. Ook heeft Groningen veel te bieden op het gebied van winkelen, kunst en cultuur.

Overnachten in het centrum van Groningen

Het eerste hotel, Budgett Hostels, bevindt zich nabij de bekende Martinitoren ofwel het hart van Groningen. Dit maakt Budgett Hostels een betaalbare en prettige uitvalsbasis om het centrum van Groningen te verkennen.

Het Martini Hotel is één van de grootste hotels in Groningen en bestaat al sinds 1871. Het Martini Hotel bevindt zich op een steenworp afstand van het bruisende centrum van deze noordelijk gelegen stad.

Op slechts vijf minuten loopafstand van de stadskern bevindt zich het NH Groningen hotel. Voor wie dit liever met de fiets aflegt, biedt NH Groningen gratis fietsen aan.

Hotel Schimmelpenninck Huys biedt een historische locatie in hartje Groningen, het hotel is namelijk een voormalig patriciërshuis. Tevens kun je hier dineren in goed aangeschreven restaurantjes tegen een schappelijke prijs.

Ten slotte, het smaakvol ingerichte NH Hotel de Ville bevindt zich in een rustige zijstraat van de Grote Markt. Dit maakt NH Hotel de Ville een ideale plek om 's avonds bij te komen van het bruisende uitgaansleven van Groningen.

Boeken op internet

Al deze hotels zijn te boeken via hotelspecials.nl. Bovendien staat bij hotelspecials.nl de klantwaardering vermeld om een zo eerlijk beeld weer te geven van de aangeboden hotels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020