Excite

Zoek je hotel in Dusseldorf in het centrum

Dusseldorf ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen en heeft meer dan een half miljoen inwoners. Het is de zevende stad van Duitsland en ligt in het midden van de Rijnvlakte. Dusseldorf is als stad nog weinig in trek als bestemming voor een stedentrip, maar biedt alle ingrediënten om een weekend heerlijk te genieten. De stad beschikt over een gevarïeerd winkelaanbod en talrijke historische gebouwen, musea en theaters. En een geschikt hotel in Dusseldorf, ook in het centrum, is snel gevonden.

HOTEL DUSSELDORF: WAAR TE VINDEN

Hotelkamers in het stadscentrum van Dusseldorf kan je boeken via het reisbureau, maar een snellere en goedkopere methode is om zelf op het internet te zoeken. Websites zoals Expedia.nl en Booking.com bieden je een breed aanbod van hotels in het centrum van deze levendige stad. Andere websites die je kunt bekijken zijn Hotels.com, Accorhotels.com en Hotelspecials.com. Zoek goed voor een scherpe aanbieding en check altijd even of de hotels een metrostation of busstop in de buurt hebben.

HOTEL IN HARTJE DUSSELDORF

ART Hotel Ufer ligt aan de Gartenstrasse in het hartje van Dusseldorf en niet ver van het oude stadscentrum. Het hotel bevindt zich op slechts tien minuten lopen van een treinstation en de beroemde winkelstraat Köningsallee. Verder liggen een tramhalte en het park Hofgarten om de hoek. Tevens serveert ART Hotel Ufer dagelijks een gratis ontbijtbuffet. Het is mogelijk om je auto bij het hotel te parkeren.

NIET VER VAN DE ALTSTADT

Kastens Hotel bevindt zich in Friedrichstadt, een wijk in het centrum van Dusseldorf en niet ver van de Altstadt. Het hotel ligt vlakbij de tramhalte Polizeipräsidium en van daaruit ben je in tien minuten in de Köningsallee. De oude stad van Dusseldorf ligt op slechts tien minuten lopen. Het hotel beschikt over WiFi, een 24-uursreceptie en een wijnbar. Ook wordt dagelijks een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd.

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Door het uitstekende openbaar vervoer ben je in Dusseldorf vanuit het centrum ook snel in de andere delen van de stad. Ook is het mogelijk om in het centrum een hostel te boeken. En als student kan je nog meer geld besparen door op de populaire site Exchangemyroom.com te kijken.

MET HET VLIEGTUIG NAAR DUSSELDORF

Je kunt naar Dusseldorf reizen met de bus, trein en de auto. Maar de snelste manier is met het vliegtuig. Op Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl kan je een goedkoop vliegticket boeken. Je landt op de luchthaven van Dusseldorf en bent via het spoornet binnen enkele minuten in de stad.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021