Excite

Even weg: hotel Hamburg

Soms kun je de behoefte voelen om er even tussenuit te gaan. Niet op bezoek, maar echt even bijvoorbeeld een weekend weg. Dat kan; boek een verblijf in een hotel in Hamburg en je hebt even een compleet andere omgeving om je heen en kunt genieten van een prachtige stad. Extra handig: omdat er in Hamburg ook gewoon met euro's betaald wordt, hoef je maar weinig voorbereidingen te treffen. Een hotel boeken en je koffers pakken is meer dan voldoende.

 

Je boekt dus een hotel in Hamburg, maar welk hotel? Het ligt er een beetje aan wat je wilt. Als je voor een lage prijs gaat, dan is het Hotel Continental Novum in Hamburg een goede optie. Dit hotel ligt tegenover het Centraal Station en is dus goed bereikbaar. Een kamer is hier al te boeken vanaf ongeveer €40, met aanbiedingen nog minder. Het hotel biedt haar gasten gratis WiFi én een gratis ontbijtbuffet. Dat wordt elke ochtend geserveerd.

 

Ga je liever voor luxe en wil je graag overnachten in een echt prestigieus hotel in Hamburg? Dan zit je goed in Grand Elysee Hamburg. Dit vijfsterrenhotel heeft niet één restaurant, maar zes en biedt haar gasten ook nog eens een luxe spa en een overdekt zwembad. Ook dit hotel ligt in de buurt van een treinstation. De kamers zijn licht en ruim en mooi ingericht. Ook hebben ze allemaal een eigen tv en moderne badkamer. De spa beschikt over jacuzzi's, een fitnessruimte, een zwembad en sauna's. Even ontspannen? Drink dan een drankje in de bar, waar ook live jazzmuziek gespeeld wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020