Excite

Vind een hotel in Hamburg in het centrum

Het moderne Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en ligt aan de rivier de Elbe. In deze havenstad vind je een trendy uitgaansleven, sfeervolle grachten en leuke winkelgebieden, zoals de Spitalerstrasse. Een goedkoop hotel in Hamburg zoek je in het centrum.

Je kunt zelf een hotel in Hamburg zoeken op het internet. Daarvoor kan je terecht op speciale websites, die een overzicht van de beschikbare locaties aanbieden en specifieke informatie over de hotels verschaffen.

Booking.com is een goede website om een hotel in Hamburg te zoeken, ook buiten het centrum. Deze site heeft 254 locaties in haar bestand staan en laat eerdere bezoekers ook reacties achterlaten. Andere sites die je kunt raadplegen zijn Expedia.nl, Ebookers.com en Hotels.com. En op Hamburg-tourism.de vind je zowel hotels als informatie over de stad.

Hotel Savoy Novum heeft drie sterren en ligt in de wijk Hamburg Mitte. Een kamer in dit hotel kan je boeken vanaf vijftig euro, zeker als je op Booking.com een scherpe aanbieding vindt. Hotel Savy Novum heeft een 24-uursreceptie, wifi en ligt op slechts 400 meter van het centraal station en op 700 meter van de lange winkelstraat Mönckebergstrasse.

Een hotel met zeer goede beoordelingen (gemiddeld 8.6) is Holiday Inn Express, eveneens gelegen in het centrum. Dit hotel heeft drie sterren en ligt op slechts 100 meter van het uitgaansgebied Reeperbahn. In de wijk rond het hotel (Sankt Pauli) vind je talrijke exclusieve boetiekjes. Het metrostation Sankt Pauli is vlakbij het Holiday Inn Express. Van daaruit kan je snel naar het vliegveld of het centraal station van de stad reizen.

Hamburg is te bereiken met de auto, trein of vliegtuig. Vanaf Schiphol vliegje in ongeveer een uurtje naar de Noord-Duitse stad. Je kunt een vliegticket boeken op websites zoals Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Hamburg ben je snel in de stad. Vanaf Hamburg Airport ligt er een treinverbinding met het stadsspoornet (S-Bahn). De buslijn 110 (City Express) rijdt rechtstreeks naar het centraal station van Hamburg. En een taxirit naar het centrum duurt ongeveer dertig minuten en kost rond de twintig euro. Voor meer informatie over de luchthaven van Hamburg: kijk op Airportdesk.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021