Excite

Hotel Hulsman Valkenburg: comfortabel genieten

Dat een vakantie in eigen land op geen enkele manier saai of eenvoudig hoeft te zijn, blijkt wel bij het boeken van een kamer in Hotel Hulsman Valkenburg. Dit hotel heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om haar gasten een zo sfeervol mogelijke indruk te geven van Valkenburg. En dat lukt prima: de uitstraling van Hotel Hulsman Valkenburg doet denken aan mooi Frankrijk of Italië en de prima ligging maakt het vakantieplezier compleet!

Hotel Hulsman Valkenburg ligt namelijk in het centrum van Valkenburg, wat betekent dat alle bezienswaardigheden op slechts een paar minuten afstand liggen. En dat is nog niet alles; Valkenburg zelf ligt ook heel erg centraal ten opzichte van andere bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. Wellness centrum Thermae 2000, maar ook het mooie Maastricht en de Kasteelruïne.

Voordelig overnachten bij Hotel Hulsman Valkenburg kan natuurlijk ook. Op internet worden regelmatig speciale acties aangeboden. Ook zijn er diverse arrangementen te boeken die in veel gevallen de kosten van het gehele verblijf aanzienlijk verlagen. Dat is natuurlijk alleen maar mooi, want de service of de kwaliteit van de voorzieningen wordt hier niet minder door. Wat u ook betaalt, u kunt altijd gebruik maken van het heerlijk uitgebreide ontbijtbuffet, de gezellige bar en het mooie terras. Daarnaast hebben alle kamers draadloos internet, een kluisje, is er voldoende parkeergelegenheid en worden er ook fietsen verhuurd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker peter Köves

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020