Excite

Een hotel in Luik: drie hotels beschreven

Een hotel in Luik vinden, is helemaal niet moeilijk, want er zijn er meer dan 25 waar je uit kunt kiezen. Genoeg keuze dus en er is altijd wel iets dat aan jouw eisen zal voldoen. Hier worden alvast drie hotels in Luik beschreven, zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod. Er zijn natuurlijk nog meer hotels. Die kun je bijvoorbeeld vinden op booking.com.

Jala Hotel

Het Jala Hotel is zeer goed gelegen in Luik, namelijk op zo'n 500 meter van de Opéra Royal de Wallonië. Het hotel heeft een eigen fitnessruimte en een restaurant. Op de kamers is gratis draadloos internet beschikbaar en alle kamers hebben een eigen badkamer. Ook hebben de kamers grote ramen, zodat er veel natuurlijk licht binnenkomt. Geen slechte uitvalsbasis voor je bezoek aan Luik!

Campanile Luik

Campanile Luik ligt niet in het centrum van Luik, maar tussen de stad en de luchthaven in. Je kunt met de auto gemakkelijk in de stad zelf komen, of vanaf het hotel naar de luchthaven van Luik rijden. Ook is de snelweg vanuit hier makkelijk te bereiken. Campanile Luik is een driesterrenhotel en je krijgt een prima ontbijt in de ochtend. De kamers zijn elk voorzien van een eigen badkamer.

Crowne Plaza Lieg

Wil je echte luxe in Luik? Het Crowne Plaza Lieg hotel is het enige vijfsterrenhotel in Luik. Het hotel ligt op vijf minuten lopen van het winkelcentrum en biedt alle luxe die je zou verwachten, zoals een spa, een zwembad, een sauna, een fitnessruimte, een restaurant en een uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers zijn zeer ruim en hebben gratis draadloos internet. Ook de badkamer is voorzien van voldoende luxe.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020