Excite

Boek een luxueus hotel in Las Vegas

Een luxueus hotel in Las Vegas is helemaal niet moeilijk om te vinden. Er zijn erg veel vier- en vijfsterrenhotels. Om je een idee te geven van het aanbod volgen hier enkele tophotels. Uiteraard zijn er nog meer hotels te vinden. De genoemde hotels liggen allemaal aan de Strip.

Wynn hotel Las Vegas

Het Wynn hotel is een luxe hotel waar je echt kunt genieten. Er zijn tropische zwembaden, er is een fitnessruimte, een spa en de mogelijkheid om een massage te krijgen. Ook zijn er winkels met exclusieve producten van bekende merken. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele restaurants. Er zijn er ongeveer tien te vinden en er is voor ieder wat wils.

Hilton Hotel

Het Hilton Hotel is een viersterrenhotel dat voorzien is van veel luxe en comfort. Er is een zwembad op het dak van het hotel gelegen. Ook vind je in het Hilton Hotel Las Vegas een compleet welnesscentrum. Het hotel heeft zes tennisbanen en je kunt een schoonheidsbehandeling ondergaan. Er zijn ongeveer tien restaurants met verschillende gerechten. Ook zijn er nog eens tien bars waar je heerlijk wat kunt drinken.

Caesars Palace

Caesars Palace is een hotel waar je echt tot rust kunt komen. Er is een zwembad, een spa en een fitnessruimte te vinden. Natuurlijk heb je ook verschillende restaurants en bars. Er is een 24-uursreceptie en ook kun je gebruikmaken van de roomservice. Heel bijzonder is de Cleopatra's Barge, een drijvende nachtclub. Tot slot vinden er diverse shows plaats in dit hotel. Je moet hier wel vooraf een ticket voor bestellen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020