Excite

Boek snel een hotel in Lissabon Centrum!

Op internet zijn voldoende sites te vinden waarop een hotel in Lissabon Centrum worden aangeboden. Meestal worden diverse aanbieders meteen met elkaar vergeleken en kun je jouw keuze direct boeken.

Lissabon: een stad vol mogelijkheden

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en ligt op de rechteroever van de rivier de Taag, niet ver van de Atlantische Oceaan. Volgens een legende is de stad gesticht door Odysseus. Tegenwoordig is de Portugese hoofdstad een van snelst groeiende stedelijke gebieden van Europa. In Lissabon kun je het befaamde klooster Mosteiro dos Jerónimos en de Torre de Belém bezoeken, maar ook een kijkje nemen in de oude volkswijk Alfama. Bovendien heeft de stad een groot culinair aanbod met veel eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Hotels in het centrum van Lissabon

Het SANA Reno Hotel is een modern hotel dat in het centrum van de Portugese hoofdstad ligt, tegenover een metrostation. De kamers in dit hotel zijn voorzien van airconditioning en een ruime zithoek. Bovendien bevindt zich boven op het dak van het SANA Reno een zwembad waar je heerlijk kunt zonnebaden en een frisse duik nemen.

Middenin het stadscentrum ligt Hotel Borges. Deze accommodatie beschikt over kamers die voorzien zijn van kamerhoge ramen en een eigen badkamer. Tevens stopt zowel de bus als de metro praktisch voor de deur. Andere delen van de stad zijn dus gemakkelijk bereikbaar.

In het centrum van Lissabon is verder ook het Hotel do Chiado te vinden. Dit hotel beschikt over een dakterras met uitzicht op het kasteel van Sao Jorge. De kamers zijn ruim, en sommige beschikken over een groot terras met tafels en stoelen om van het uitzicht te genieten in de zon.

Boeken op het web

Via internet kun je gemakkelijk een hotel in Lissabon zoeken en meteen boeken. Het is aan te raden om ook de recensies van eerdere bezoekers door te nemen. Een site die dit aanbiedt, is Booking.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020