Excite

Overnachten in een mooi hotel in Mariakerke, Oostende

Een vakantie dichtbij huis, met heel veel mogelijkheden om te genieten van de zon en de zee? Dan moet je toch echt een hotel in Mariakerke, Oostende boeken. Het is niet voor niets één van de meest populaire hotspots in Vlaanderen: het is er mooi, er is van alles te beleven en de mensen zijn er gastvrij.

Toplocatie tegen schappelijke prijs

Een mooi hotel in Mariakerke bij Oostende is Villa Marie Louise. Het is een typische duinvilla gelegen in een prachtige omgeving. Een overnachting begint hier vanaf €45, relatief weinig voor een dergelijke plek op een mooie locatie. Het hotel is helemaal gerenoveerd, waarbij men duidelijk oog heeft gehad voor de oorspronkelijke details. Vanaf Villa Marie Louise ben je binnen dertig minuten in Brugge. Ook De Haan ligt op minder dan 25 minuten afstand. Handig voor een dagje uit! Het hotel heeft een eigen tuin met verschillende terrasjes. Het ligt slechts op 100 meter afstand van het strand en de duinen, je kunt er dus zo naar toe lopen. Elke kamer heeft een eigen stijl en is onder meer voorzien van een plasma tv. Gasten kunnen gebruik maken van de keuken en de woonkamer. Het ontbijt wordt 's morgens door de eigenaresse geserveerd. Parkeren en het gebruik van wifi zijn gratis.

Appartement

Als je voor wat extra ruimte gaat, zijn de Golden Trust Apartments ook een goede optie. Deze liggen direct aan het strand en geven je een mooie basis om van daaruit verder te kijken. De appartementen zijn volledig uitgerust met alle gewenste faciliteiten en vormen een comfortabel begin van je vakantie.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021