Excite

Overnacht in een hotel in Moskou

Hotel in Moskou

Moskou is een mooie stad en om er heen te kunnen gaan, heb je een visum nodig. Op het visum moet je ook aangeven in welk hotel je zult verblijven, dus je moet echt van tevoren een hotel boeken. Hier vind je alvast een paar voorbeelden van hotels in Moskou die de moeite waard zijn.

Hotel Sherston

Hotel Sherston is ideaal voor mensen die op zakenreis naar Moskou gaan. Er zijn verschillende conferentiezalen en er is breedband internet aanwezig. Er is een koffiekamer op de tweede verdieping. Het is één van de weinige zakelijke hotels van Moskou, dus erg geliefd bij de zakenreizigers. Het hotel ligt in het noorden van de stad, vlakbij het tentoonstellingscentrum.

Astrus

Astrus is een hotel dat ruim 500 kamers heeft en dat vlakbij de luchthaven ligt. Het hotel ligt op 15 minuten lopen afstand van een metrostation en het Kremlin is en het Rode Plein zijn zo'n 25 minuten van het hotel vandaan gelegen. Er is een beautysalon, een kiosk en natuurlijk een lekker ontbijtbuffet voor de mensen die er overnachten. Door de ligging bij de luchthaven is het hotel geschikt voor zowel toeristen als zakenreizigers.

Hotel Maxima Slavia

Hotel Maxima Slavia ligt net buiten het stadscentrum van Moskou en zo'n vijf kilometer van een metrostation vandaan. Er is een restaurant aanwezig met zowel de Russische als de Europese keuken en gasten kunnen natuurlijk ook genieten van een goed ontbijt. Ook is er een parkeerruimte, ideaal voor mensen die een auto huren in de stad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020