Excite

Hotel in Nijmegen in de aanbieding?

Een hotel in Nijmegen in de aanbieding is zo gevonden. Deze Gelderse stad kent voldoende hotels, en die worden op diverse sites met elkaar vergeleken. Je kunt dan ook meteen de goedkoopste optie boeken.

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland en ligt grotendeels op de linkeroever van de Waal. Van oudsher kent deze stad een rijk en bloeiend cultureel leven, en er zijn dan ook diverse bezienswaardigheden te vinden. Je kunt de Waag op de Grote Markt bekijken, maar ook een bezoekje brengen aan de Botanische Tuin Hortus Arcadië of het Valkhof met de Sint-Nicolaaskapel. Bovendien vinden er dikwijls grote evenementen plaats in Nijmegen zoals de befaamde Vierdaagse en de, uitsluitend voor vrouwen, Marikenloop.

In het Amrâth Hotel Belvoir kun je momenteel overnachten vanaf 37,25 euro per persoon per nacht. Dit hotel is gelegen op een steenworp afstand van de historische binnenstad en biedt haar gasten ruime kamers aan. Het Bastion Hotel ligt in het westen van Nijmegen en nabij de A73, waardoor het goed te bereiken is met de auto. Vanaf 42 euro per persoon per nacht kun je hier overnachten en eventueel je dag beginnen met een ontbijt in het restaurant van het hotel. In het hart van Nijmegen ligt het Hotel Courage Waalkade. Wanneer je houdt van winkelen en uitgaan, is dit hotel zeker een aanrader. Vanaf 52 euro per persoon per nacht kun je hier overnachten.

Maar als je liever ontwaakt in een rustieke omgeving, is het Fletcher Hotel Erica een interessante optie. Dit hotel ligt op ongeveer zes kilometer van de stad en je kunt hier overnachten vanaf 29,50 per persoon per nacht.

De mogelijkheden voor een verblijf in een hotel in of rond Nijmegen zijn dus divers. Het loont altijd om verscheidene aanbieders met elkaar te vergelijken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021