Excite

Vind een hotel in Nijmegen en omgeving

Hotel Nijmegen en omgeving

Nijmegen is de oudste stad van ons land: ruim 2000 jaar oud. Het is dan ook een waar genot om in deze stad te verblijven tijdens een stedentrip. Maar ook de omgeving van Nijmegen is absoluut de moeite waard. De natuur is erg mooi en geschikt voor fiets- en wandeltochten. Nijmegen kun je daarbij erg makkelijk bereiken voor een dagje winkelen.

Malden

Malden is een sfeervol plaatsje vlakbij Nijmegen. Het is er erg ontspannen en de natuur is ontzettend dichtbij. Ga bijvoorbeeld naar de Maas om een stukje te varen of bezoek het bos. In Malden heb je enkele hotels.

Grave

Grave is een redelijk grote stad in de buurt van Nijmegen die heel klein en sfeervol oogt. De oude gebouwen zoals kerken en herenhuizen kun je het beste zien tijdens een stedentrip. De natuur is ook redelijk in de buurt, dus Grave is een prima uitvalbasis voor mensen die graag fietsen en wandelen.

Cuijck

Cuijck ligt ook heel dichtbij Nijmegen. Het is een sfeervolle plaats en iedere zaterdag heb je er de Vrije Markt, vergelijkbaar met de Zwarte Markt in Beverwijk. Als je graag leuke spullen koopt dan moet je hier zeker eens heen. Je kunt dan een andere dag Nijmegen bezoeken. Cuijck heeft voldoende hotels.

Andere plaatsen

Er zijn nog veel meer plaatsen die vlakbij Nijmegen liggen. Denk aan Beuningen, Ewijk, Elst en Lent. Op internet kun je bekijken welke hotels hier zijn gelegen en zo gemakkelijk een keuze maken. Succes met het vinden van een geschikt hotel!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021