Excite

Hotel op de pier van Scheveningen?

De pier van Scheveningen zit in zwaar weer, maar een nieuwe ondernemer is op komst. Mogelijk komt er een hotel van de prijsvechter easyHotel op de pier. Binnenkort dus misschien voor een prikje logeren op een van de beste stranden van Nederland. Dat heeft de keten laten weten nadat Omroep West de informatie onthulde. Op dit moment is de hotelformule op zoek naar partners om de nieuwe locatie mogelijk te maken. In september gaat de pier van Scheveningen namelijk onder de hamer op een veiling.

Horeca Scheveningen

Dan Metcalfe, de master franchiseondernemer van easyHotels Benelux ziet wel toekomst in de vestiging op de pier van Scheveningen: “We hopen dat de partij die de pier koopt ons benadert voor een partnerschap. Het is een tragedie dat dit icoon er nu zo bij staat. De pier is een unieke locatie voor een hotel en leent zich uitstekend voor het easyHotel-concept.” Metcalfe ziet ook voordelen voor de andere ondernemers op de pier. Omdat er bijvoorbeeld geen ontbijt bij een hotelnacht is inbegrepen, kan de horeca in Scheveningen daar zijn voordeel mee doen.

EasyHotel Nederland

Easyhotel is onderdeel van de easyGroup, waaronder ook vliegtuigmaatschappij easyJet valt. Het easyHotel zou niet de eerste in Nederland zijn, want ook Amsterdam, Den Haag en binnenkort Rotterdam hebben een vestiging van de prijsvechter. De hotels onderscheiden zich door een basisinterieur en scherpe prijs. Voor alle services, zoals wifi en het laten doen was de was, moet extra worden betaald. De vestiging in Scheveningen zou het vierde easyHotel worden voor Nederland, recht tegenover het peperdure Kurhaus.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020