Excite

Kies een hotel rond Pasen

Wil jij ook verblijven in een hotel tijdens Pasen? Droom je van een weekend weg met Pasen? Droom niet langer, want je kunt best lekker weg gaan tijdens Pasen.

 

Wil je in Nederland blijven of ga je liever naar het buitenland? Het is allemaal mogelijk. Misschien wil je wel richting Rome of Vaticaanstad om er persoonlijk bij te zijn wanneer de Paus de toespraak geeft. Zorg wel dat je dan echt ruim op tijd aanwezig bent en ook ruim op tijd een hotel boekt. Er zijn namelijk veel mensen die naar Vaticaanstad willen op tweede Paasdag.

 

Je kunt eventueel ook naar een andere Europese stad. Op veel plaatsen vinden evenementen plaats en kun je kerkdiensten bijwonen. Vier Pasen in boeiende kerken, zoals de Sagrada Familía in Barcelona of ga naar de Dom in Keulen. Er zijn talloze prachtige kerken in Europa waar kerkdiensten plaatsvinden tijdens Pasen.

 

Maar misschien wil je dit niet en kies je liever voor rust. Er zijn ook veel hotels met Paasarrangementen die gericht zijn op rust en luxe. Je hebt allerlei faciliteiten waardoor je echt kunt ontspannen, zoals een zwembad, sauna of fitnessruimte. Ook kun je genieten van een heerlijk ontbijt of een diner.

 

Je kunt natuurlijk ook je Paasweekend prima gebruiken voor een leuke stedentrip. Je hebt immers een dag extra vrij en dus voldoende de tijd om een leuke stad te verkennen. Kies voor Europese steden als Barcelona, Parijs, Praag, Boedapest, Antwerpen of Berlijn. Of blijf lekker in Nederland Vooraf boeken is wel echt aan te raden, omdat meer mensen weg willen in het Paasweekend.

 (photo © RichardBH)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020