Excite

Betaal je hotel per uur in Schiphol Amsterdam; het kan bij Yotel

Stel je reist via Schiphol en je hebt een layover: te kort om de stad in te gaan, maar te lang om rond te blijven hangen op het vliegveld. Yotel vangt mensen zoals deze op. Hoe vreemd is het eigenlijk dat we gewend zijn geraakt aan prijzen per dag, terwijl we in hotels vaak maar een fractie van de tijd aanwezig zijn?

Wat is Yotel?

Van origine een Japans concept; Yotel biedt kamers aan waar je vanaf 4 uur tot 24 uur voor kunt betalen. De kleine kamers zijn voorzien van alle basisbehoeften, maar ze zijn niet luxe. Er is een draadloos netwerk om nog even te werken, een tv en een kleine douchecabine en wastafel. Prima om een aantal uren door te brengen! Omdat Yotel in het bijzonder handig is voor vliegtuigpassagiers is deze op Schiphol handig geplaatst in Lounge 2, vlakbij de D Pier.

Yotel in het buitenland

Je hotel per uur afrekenen zoals in Amsterdam, kan ook in het buitenland. Het idee van Yotel bestaat al sinds 1997, maar hotels in deze formule: zogenaamde capsule hotels zijn er al veel langer in Japan. Yotel opende echter voor het eerst de deuren in Londen op de vliegvelden Gatwick en Heathrow. Daarna volgde Amsterdam en sinds een paar jaar is er een vestiging in de binnenstad van New York geopend met maar liefst 669 cabines.

Wil je je tijd op het vliegveld dus ontspannen doorbrengen? Wil je een paar uurtjes slaap pakken in New York? Yotel is de oplossing voor jou!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020