Excite

Hotel prince oostende: met stip aanbevolen!

Hotel Prince in Oostende: ligging.

De ligging is fantastisch: op de dijk, vlak bij het strand en de Noordzee. Midden tussen het Casino van Oostende en de pier. En je bent met enkele stappen in het stadscentrum. Zijn vriendelijke en rustige atmosfeer en de kamers met uitzicht over de zee maken uw verblijf tot een onvergetelijke, betaalbare gebeurtenis.

Als je de lounge uitloopt steek je de promenade (zeedijk) over en je bent meteen op het strand. Is er een leukere manier om uw stranddag te beginnen?

En wil je eens iets anders dan water en zand, dan is een dagje naar Brugge een absolute aanrader. Met de auto doe je er 20 minuten over maar met de fiets is het ook best te doen.

Kom je wat later thuis? De receptie is 24 uur per dag geopend.

Kamers

Het merendeel van de kamers van Hotel die Prince heeft een schitterend, frontaal uitzicht over de zee. Je kunt kiezen tussen een  Standaard Zeezichtkamer of een Junior Suite. Dan zijn er nog de Familiekamers. Die hebben een zijdelings zeezicht, zeer comfortabele inrichting, wel maar voor maximum 5 personen. Alle kamers hebben een bad, TV, telefoon, radio, roomservice en WC.

Ontbijt

Het ontbijt is gratis en zeer goed verzorgd. Puur verwennerij! Je hebt de keuze tussen ontbijten in de verschillende, huiselijke eetzalen of je laat het ontbijt op bed brengen. Tijd heb je meer dan voldoende: je kunt ontbijten tot zo maar even tot half twaalf! Voor je er erg in hebt, is de voormiddag al om!

Kortom...

Een verblijf in hotel die prince zul je je niet beklagen. Dat valt ook af te lezen uit de recensies van gasten die er al een keertje geweest zijn. Enkele opmerkingen over de ingang van de parking te na gelaten. Geen grote luxe maar wel tevreden gasten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021