Excite

Eenvoudig een hotel reserveren in Antwerpen

Bestond vroeger het regelen van een uitje - denk aan een weekendje weg - nog uit een lange gang langs uitzendbureaus, tegenwoordig kun je die trip gewoon vanuit je luie stoel maken. En is deze nog veel korter ook. Want een hotel reserveren in Antwerpen kan gewoon online, via een van de vele vergelijkingssites.

Tot 75% korting

Wie een hotel wil reserveren in Antwerpen en daarvoor gebruik maakt van Booking.com, kan tot 75% korting krijgen op de reservering. Ook is het mogelijk om nog eens 50% of meer te besparen met Flash Deals. Die Flash Deals zijn beperkt beschikbaar, dus mocht je er eentje zien die aansluit bij wat jij zoekt, dan is het zaak snel te boeken. Een echte aanrader is een verblijf in het Radisson BLU Astrid Hotel. Dit luxe hotel ligt in het hartje van het centrum en beschikt onder meer over een eigen Health Club en een binnenzwembad. Ook hier kun je dus aan je conditie werken, als je dat graag wilt.

Ultieme luxe

Een ander hotel waar je kunt genieten van ultieme luxe is het Hyllit Hotel. Dit hotel heeft vier sterren en ligt aan de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen, de Keyserlei. Het hotel heeft een restaurant helemaal op het dak en alle kamers zijn ruim en voorzien van interactieve tv, airco, een eigen badkamer en een bureau. Elke ochtend kun je in de ontbijtzaal gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds kun je dineren in Restaurant Gran Duca op het dak van het hotel. En last but not least: je hebt gratis toegang tot de sauna en het overdekte zwembad!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021