Excite

Boek een hotel in Rome met een leuke aanbieding

Ga snel op zoek naar een hotel in Rome met de beste aanbieding. Een weekendje Rome staat garant voor avontuur, lekker eten en veel cultuur.

Reisorganisaties

Een reis naar Rome boek je gemakkelijk online via de websites www.booking.com of www.expedia.nl. Via die reiswebsites kan je naast een hotel ook de vliegreis boeken. Iedere organisatie heeft zijn eigen aanbieding en aanbevelingen. Deze organisaties hebben met regelmaat een hotel in Rome in de aanbieding inclusief zelfs de vliegreis.

Eurostars Roma Congress

Via Expedia boek je een hotel in Rome met een aanbieding vanaf € 326 per persoon. Een van de hotelaanbiedingen is het hotel Eurostars Roma Congress. Dat hotel biedt een zevendaags verblijf in Rome aan voor € 352 per persoon als aanbieding. Gezien de grootte van het hotel ben je verzekerd van veel mogelijkheden binnen het hotel. Vanaf het hotel kan je met gemak alle toeristische bezichtigingen van Rome bezoeken. Bezienswaardigheden als het Colosseum, Forum Romanum en de Sint-Pietersbasiliek liggen niet ver van dit hotel vandaan. Al maakt de afstand weinig uit want in Rome is elke plek goed bereikbaar dankzij het metronetwerk in de stad.

Booking in Rome-centrum

Voor de beste ervaring van Rome is een hotel in het centrum natuurlijk ideaal. Je verblijft dan te midden van de culturele straatjes, restaurants en het nachtleven van Rome. Booking.com heeft nu hotels in Rome in de aanbieding met een korting tot wel 75 procent. Een van de hotels in Rome die Booking in de aanbieding heeft is Hotel Metropolis. Een viersterrenhotel waar je nu vanaf € 79 per nacht kan verblijven in het centrum van Rome. Een stijlvol hotel gebouwd in een gebouw uit de vroege 20e eeuw. Het interieur is modern met klassieke tinten. De ligging van het hotel is nabij een metrostation en 10 minuten lopen van het Vaticaan. Kortom, een verzorgd hotel in het centrum van Rome met een superaanbieding!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020