Excite

Hotel Tenerife: genieten van je vakantie

Wie zin heeft in een lekkere vakantie, een beetje ver weg, maar niet aan de andere kant van de wereld, zit goed in Tenerife. Of specifieker nog: in een hotel in Tenerife. Tenerife staat vooral bekend als één van de Canarische Eilanden en hoewel het eiland eigenlijk dicht bij Afrika ligt, kun je hier nog duidelijk merken dat het deel uitmaakt van Spanje.

Het grote voordeel van een vakantie op Tenerife is niet alleen de prachtige zon en de heerlijke omgeving, maar ook het feit dat de prijzen voor hotelovernachtingen relatief laag zijn. Voor een overnachting in een mooi hotel betaal je vaak niet meer dan twintig tot dertig euro. Neem bijvoorbeeld het hotel Florida. Dit hotel is voorzien van 12 etages met daarin verschillende kamers en een aantal suites. Gasten kunnen onder meer genieten van het bijbehorende zwembad en het mooie tuinlandschap. Ook is er internet, een bar en een restaurant.

Een ander mooi voorbeeld is Noelia Playa. Dit onlangs gerenoveerde hotel heeft in totaal 106 appartementen waar je comfortabel kunt verblijven. Het hotel zelf beschikt nog over een receptie, een lift, een café en een restaurant. De kamers hebben een handige kitchenette, koelkast, telefoon, badkamer en tv met satelliet of kabel. Als klap op de vuurpijl is er een zwembad te vinden op het dakterras. Hier kun je genieten van de zon, maar ook van live muziek die meerdere keren per week wordt gespeeld.

Afbeelding: Flickr account pasotraspaso

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020