Excite

Boek een hotel in Valkenburg met een aanbieding bij HotelSpecials

Het Limburgse Valkenburg is de perfecte plek om tot rust te komen. Je zit midden in de geschiedenis van Limburg met kastelen, mergelgroeven, winkels en restaurantjes. Een hotel in Valkenburg in de aanbieding kan je weekendje weg uiteraard nog dat beetje extra geven.

Aanbiedingen van HotelSpecials

De website HotelSpecials is een van de hotelsites die veel informatie geeft over de hotels en de omgeving. Je bent dan goed voorbereid op een paar dagen weg en goed geïnformeerd over het hotel zelf. HotelSpecials weet die hotels uit te kiezen waarbij tevens de omgeving tot zijn recht komt, dat is altijd mooi meegenomen.

In het Geuldal

Een van de aanbevolen hotels van HotelSpecials is het Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei. De naam verwijst al naar de ligging in een mooie heuvelachtige omgeving, een landschap waar Limburg bekend om staat. Het driesterrenhotel is bovendien gevestigd in een historisch pand wat het geheel nog een extra dimensie geeft. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken inclusief compleet voorziene badkamers. Verder kan je in het hotel zelf ook genieten van een heerlijk bourgondisch diner. Dit hotel in Houthem St. Gerlach is met andere woorden perfect om te ontspannen of als uitvalsbasis om te wandelen en fietsen in de prachtige omgeving.

In Valkenburg Centrum

Een ander hotel is Hotel Atlanta in het centrum van Valkenburg. Dit viersterrenhotel is zeer geschikt als je liever meer leven om je heen hebt in plaats van de rust van de natuur. Uiteraard is het landschap nog steeds binnen bereik met de fiets of via wandelroutes. Je kan makkelijk een fiets huren in het hotel als je behoefte hebt aan frisse lucht. Indien je liever in de sfeer van het hotel van de buitenlucht wilt genieten, dan kan dat op het dak- of tuinterras van het hotel. Kijk snel op HotelSpecials voor de speciale aanbiedingen die nu te krijgen zijn voor dit hotel.

Een hotel in Valkenburg met een mooie aanbieding is erg gewild. Daarom zijn er nu diverse herfst- en nazomeraanbiedingen waarvan je ten volle kan van profiteren tijdens die enkele mooie nazomer dagen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020