Excite

Hotel in Wenen én in aanbieding?

Een hotel in Wenen in de aanbieding is niet lastig om te vinden. De stad kent veel hotels die uitermate geschikt zijn om in te overnachten, bijvoorbeeld tijdens een weekend in de Oostenrijkse hoofdstad.

Wenen is veruit de grootste stad van Oostenrijk en tevens het culturele en politieke centrum van het land. Er is dan ook van alles te beleven in deze metropool. Zo kun je imposante kerken als de Stephansdom en de Augustijnenkerk bekijken, maar ook oude paleizen bezoeken. Daarnaast heeft de stad een groot culinair aanbod en biedt Wenen een bruisend uitgaansleven aan. Bovendien kent de stad een lange en diepgaande koffiecultuur en zijn er meer dan 500 Kaffeehäuser te vinden.

De meeste hotels bevinden zich in de binnenstad. Zeker wanneer je een weekend in Wenen boekt, is het raadzaam uit te kijken naar een hotel in dit stadsdeel omdat anders de afstanden tot de meeste bezienswaardigheden erg groot worden. Hotels in de buitenwijken kunnen echter wel iets goedkoper zijn dan die in het centrum.

Het Austria Trend Hotel Rathauspark ligt dichtbij de Universiteit van Wenen en enkele andere bezienswaardigheden. Vanaf 76 euro per persoon kun je hier overnachten en kiezen tussen een standaard- en een businesskamer. Het Austria Trend Hotel Wien ligt tevens in het stadscentrum en niet ver van de befaamde stadsopera. Vanaf 94 euro per persoon per nacht kun je in een van de 160 kamers overnachten. Vanaf een euro meer kun je in het Royal Hotel verblijven. Hier is het tevens mogelijk om te hapje te eten in het restaurant van het hotel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021