Excite

Cruise Hotel: hotelboot Rotterdam

Een vakantie dichtbij, maar toch op een bepaalde manier ver weg? Boek dan eens een verblijf in dé hotelboot van Rotterdam, het Cruise Hotel. Dit hotel biedt je een echte unieke ervaring, aan boord van het schip De Rotterdam. Het hotel bestaat uit maar liefst 254 hotelkamers, maar biedt ook de mogelijkheid om gewoon even wat te drinken, van een lunch te genieten of lekker te dineren.

Hotelboot De Rotterdam was vroeger een van de vlaggenschepen van de Holland Amerika Lijn. Tegenwoordig is een een luxe hotel dat haar gasten niet alleen een fijne en prestigieuze omgeving biedt, maar ook veel ontspanning en entertainment. Hoewel hotelboot De Rotterdam geen centimeter vaart, heb je toch het gevoel dat je op een cruise bent. Ook de service is hetzelfde; je hoeft als gast helemaal niets te doen.

Hotelboot De Rotterdam biedt een aantal verschillende arrangementen, elk met eigen hoogtepunten. Het meest interessante arrangement, zeker voor bezoekers die voor het eerst op dit schip verblijven, is het Verken De Rotterdam Arrangement. Dit arrangement nodigt je uit op de boot en is inclusief een heerlijke cocktail in de Ocean Bar en een uitstekend driegangendiner. Na de overnachting in het luxe schip kan genoten worden van een Internationaal Cruise ontbijt. Wie graag extra luxe wil dineren, kan voor een kleine meerprijs kiezen voor een vier- of vijfgangendiner. Dit dient wel vooraf even aangegeven te worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020