Excite

Scoor een hotelovernachting voor 30 euro

Een weekendje in een hotel overnachten is leuk. Jammer dat het vaak zoveel geld moet kosten, dat je er de volgende weken weer voor krom moet liggen. Tenminste, zo lijkt het misschien. Als je goed zoekt, kun je namelijk ook gewoon een hotelovernachting voor 30 euro scoren. Dan slaap je even goed in prettige hotels én houd je ook nog wat geld over om lekker te dineren of misschien zelfs een spa te bezoeken. Hoe je zulke overnachtingen vindt? Met deze tips kom je heel ver!

Beste adresjes online

Een hotelovernachting voor 30 euro vind je het snelst online. Bijvoorbeeld via de website Hotelaanbiedingen.nl. Hier vind je altijd een actueel overzicht van hotelovernachtingen voor 30 euro per persoon, per nacht. De hotels die dergelijke aanbiedingen bieden, zijn niet de minste: vier of vijf sterren zijn geen uitzondering. Ook wil een goedkope overnachting niet zeggen dat je in moet leveren op faciliteiten; in veel gevallen zit bij dat bedrag ook nog een lekker ontbijt inbegrepen. Een andere website met veel overnachtingen voor 30 euro is Inpakkenenwegwezen.nl. Hier vind je ook nog extra voordelige last minutes.

Boeken

Een hotelovernachting voor 30 euro boeken doe je rechtstreeks via het hotel of via de vergelijkingssite. Vaak is dat laatste het makkelijkst, omdat je dan ook zeker weet dat je het voor de geadverteerde prijs krijgt. Als je wel rechtstreeks bij het hotel wilt boeken, informeer dan eerst even naar deze aanbieding, zodat je in het hotel niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019