Excite

Supergoedkope hotelovernachting bij Kruidvat

Veel hotels adverteren met goedkope overnachtingen, maar als je de kleine letters leest en een snel optelsommetje maakt, kom je toch al snel weer uit op vrij hoge bedragen. Daarom is er maar één tip voor een écht goedkope vakantie. Boek je hotelovernachting bij Kruidvat!

Onlogische combinatie?

Een hotelovernachting bij Kruidvat boeken, klopt dat wel? Het boeken van een overnachting bij een drogisterij lijkt wat vergezocht, maar dankzij een verregaande samenwerking met Fletcher Hotels, kan het wel. En ook nog eens tegen een erg scherpe prijs. Kruidvat heeft namelijk regelmatig acties waarbij je nog geen tien euro per persoon betaalt. De kamers zijn alleen te boeken op basis van beschikbaarheid, maar dat is voor dat bedrag natuurlijk niet gek. Soms worden er wel extra administratiekosten in rekening gebracht, controleer dit voor je een voucher koopt.

Gratis overnachten

Wie de folders een beetje in de gaten houdt, kan zelfs nog goedkoper een hotelovernachting bij Kruidvat scoren. Er zijn namelijk ook regelmatig acties waarbij je de vouchers niet hoeft te kopen, maar ze kunt krijgen bij aankoop van een aantal actieproducten. Die actieproducten zou je misschien normaal niet kopen, maar met een dergelijk cadeau erbij, lijken ze toch ineens wel weer heel voordelig. Let wel op, want dit soort acties zijn vaak gebonden aan een maximaal aantal deelnemers. Als de vouchers op zijn, dan kun je de producten nog wel kopen, maar krijg je er geen voucher meer bij. Ben je bang dat je te laat bent? Schrijf je dan online in op de folder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019