Excite

Waar vind je hotels voor maximaal 30 euro per nacht?

Je kunt gaan kamperen of in een jeugdherberg slapen als je goedkoop wilt overnachten. Maar je kunt ook voor dertig euro per nacht in hotels slapen en daar kunnen gerenommeerde sterrenhotels tussen zitten. Let er wel op voordat je boekt of de prijs per persoon geldt of per kamer en natuurlijk of er extra servicekosten van toepassing zijn.

Overnachtingen voor 30 euro in sterrenhotels

Op hotelaanbiedingen.nl vind je een speciale pagina met 'alle hotels voor 30 euro'. De prijs is per persoon per nacht en is op basis van een tweepersoonskamer. Soms zit er een ontbijt bij de prijs in. Er zijn op de website bijna 550 hotels die een verblijf voor 30 euro per nacht aanbieden. Qua kwaliteit hoeven deze overnachtingen overigens niet minder te zijn dan de duurdere verblijven, want de viersterrenhotels zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod. Zo kun je naar het Golden Tulip Victoria in Hoenderloo, het Ramada Plaza in Antwerpen of het Madison Hotel in Düsseldorf. Ook liggen de hotels niet al te ver van huis, want de landen waar je terecht kunt zijn Frankrijk, België, Duitsland, Luxemburg en Nederland.

Overnachtingen zoeken op de bonnefooi of via internet

Ga je op je vakantiebestemming liever op 'jacht' naar een goedkope hotelkamer dan vind je misschien wel overnachtingen voor onder de 30 euro. Op rugzaktrips.nl vind je een aantal handige tips via de link 'goedkope budgethotels'. Wil je toch liever vooraf een kamer boeken, kijk dan op booking.com. Hier kun je over heel de wereld op zoek naar hotels voor 30 euro of minder per nacht. Om je keuze te bepalen kun je ook in de beoordelingen lezen of het hotel bij voorgaande reizigers goed is bevallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020