Excite

Genieten van luxe hotels in Amsterdam

Het vinden van hotels in Amsterdam is geen opgave; in de hoofdstad van Nederland zijn talloze hotels te vinden in heel veel prijsklassen. Of je nu een tientje per nacht wilt betalen of honderden euro's; je vindt altijd iets dat bij je past. Als je echt even een weekend Amsterdam wilt doen zonder teveel gedoe, dan ga je natuurlijk voor één van de luxe hotels en geniet je van alle bijbehorende gemakken.

 

Midden op de Dam vind je een van die hotels in Amsterdam: het NH Grand Hotel Krasnapolsky. Dit hotel is gevestigd in een prachtig gebouw en telt bijna 500 kamers. Ook zijn er een aantal gerenoveerde appartementen te vinden. De voorzieningen zijn vooral indrukwekkend: een fitnesscentrum, valet parking en zelfs een massagedienst. Dankzij de ligging op de Dam ben je eigenlijk binnen een mum van tijd bij de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Ook aan eten hoeft het je niet te ontbreken; in de buurt zijn veel restaurantjes te vinden die de moeite waard zijn.

 

Een andere absolute topper onder de hotels in Amsterdam is het Renaissance Amsterdam Hotel. Dit hotel ligt in het historische centrum van Amsterdam, op korte afstand van het station. De kamers en de lobby zijn uitnodigend en van alle gemakken voorzien. Het hotel bestaat al redelijk lang, maar beschikt over de nieuwste faciliteiten, zoals een loungebar, een restaurant en een fitnesszaal waar je 24 uur per dag terecht kunt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020