Excite

Hotels in Amsterdam: hoofdstad van Nederland

Hotels Amsterdam

Op zoek naar een hotel in Amsterdam? Dat kan, want de stad heeft er genoeg! Het is vooral van groot belang dat je bedenkt waar je wilt zitten met je hotel, hoeveel geld je wilt besteden en welke faciliteiten je belangrijk vindt. Hier vind je alvast een paar hotels, maar er zijn er natuurlijk nog meer in de Nederlandse hoofdstad.

Hotel Larende Amsterdam

Hotel Larende Amsterdam ligt vlakbij het centrum van de stad. Je kunt gemakkelijk bij de wereldberoemde musea komen en ook de winkelstraten zijn snel te bereiken. Er is een gratis ontbijtbuffet voor de gasten. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig. Tevens kun je gebruik maken van draadloos internet tegen betaling.

Hotel Sebastian's

Dit hotel ligt aan een van de mooiste Amsterdamse grachten, vlakbij de Jordaan. Bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bereiken dankzij de centrale ligging. Er is een trendy bar in het hotel en deze wordt ook bezocht door buurtbewoners. Een leuke manier dus om Amsterdammers te leren kennen. Natuurlijk is er ook een ontbijtbuffet.

Borgmann Villa Hotel

Hotel Borgmann villa ligt bij het Vondelpark en biedt hierdoor veel rust. Het hotel is geschikt voor toeristen en zakenreizigers. Het hotel is gevestigd in een historische villa en het is een klein hotel. Er zijn namelijk slechts vijftien kamers. Hierdoor is het wel heel sfeervol en heb je er veel rust. Er is een terras, een restaurant en een balkon. Ook heb je er natuurlijk een prima ontbijtbuffet. Tevens is er draadloos internet beschikbaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020