Excite

Hotels Andorra: voordeliger dan je denkt

Een vakantie in Andorra is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een leuke bestemming. Toch dat precies wat Andorra is. Dit dwergstaatje heeft talloze leuke bezienswaardigheden, ademt een geweldige sfeer uit en is een nog redelijk onontdekte bestemming. Dit is ook wel af te lezen aan het aantal hotels: het zijn er zeker geen tientallen!

De hotels in Andorra zijn echter wel het bezoeken waard. Neem bijvoorbeeld het Andorra Park Hotel. Met vijf sterren is dit hotel echt een verademing. Je kunt genieten van je suite, met gratis internet en een grote plasma tv, een heerlijk hydromassagebad en je eigen privé-terras, maar ook van het hotel zelf, waar je bijvoorbeeld een sportcentrum en een spa vindt. Ook is het hotel voorzien van een sauna en een binnenzwembad. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot winkelcentrum.

Hotels in Andorra kun je het beste ruim op tijd boeken. Hoewel Andorra nog redelijk onbekend is, zijn er veel mensen die er jaar na jaar komen. Omdat er ook niet heel veel hotels zijn, is je keuze al snel beperkt als je pas op het laatste moment een boeking plaatst. Natuurlijk kun je wel de last minutes in de gaten houden, maar doe dat alleen als het je echt niet uitmaakt in welk hotel je zit of welke faciliteiten er wel of niet bij je hotel te vinden zijn.

Afbeelding: Flickr account Jaume Meneses

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021