Excite

Persoonlijke en betaalbare hotels in Arnhem centrum

Wie aan een stedentrip denkt, denkt al snel aan Londen, Parijs of misschien zelfs New York. Maar niet iedereen heeft daar geld of tijd voor. Dat wil echter niet zeggen dat je niet eens een stedentripje kunt maken. Je kunt namelijk ook in Nederland alle kanten op. Bekijk eens de hotels in Arnhem centrum en je begrijpt precies wat we bedoelen.

 

Neem nu Hotel Blanc. Dat is niet een van de grootste hotels in Arnhem centrum, maar wel een erg persoonlijk én betaalbaar hotel. Geschikt voor een stedentrip, ook als je wat minder te besteden hebt. Het pand valt direct op; het heeft uitzicht op het stationplein van Arnhem en heeft een monumentaal karakter. Wie hier binnen stapt, verwacht waarschijnlijk niet de opvallende designkamers en de smaakvolle interieurs. Toch krijg je die hier; het hotel ademt sfeer en is eigenlijk voor alle gelegenheden geschikt. Een speciaal arrangement boeken bij Hotel Blanc kan ook. Net als veel andere hotels in Arnhem centrum biedt Hotel Blanc arrangementen aan met bezoekjes aan Burgers Zoo, heerlijke etentjes in bijvoorbeeld een Bourgondisch restaurant, of toegang tot het Openluchtmuseum. Ook speciale Veluwe-arrangementen zijn via Hotel Blanc te boeken.

 

Natuurlijk zijn er nog meer hotels in Arnhem centrum, die allemaal hun eigen sterke punten hebben. Bekijk ze via internet en kijk direct of ze beschikbaar zijn in de periode dat jij op reis wilt. Heb je tijd en ben je flexibel? Houd dan ook de last minute aanbiedingen in de gaten. Dat kan je zo een flinke duit schelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020